Termeni si conditii

Introducere

Prezentul document prin conţinutul său pune la dispoziţia terţilor utilizatori Regulamentul privind termenii şi condiţiile de utilizare a site-ului Prallco.ro (https://prallco.ro/).

Termeni generali

1.1. Site-ul Prallco.ro este administrat de S.C. PRALLCO SISTEME S.R.L. Galaţi, având CUI 37339562, numită în continuare Comerciant.

1.2. Utilizarea site-ului (incluzând navigarea şi cumpărarea produselor de pe acest site) constituie un acord implicit de respectare a termenilor şi condiţiilor enunţate în cuprinsul prezentului document cu toate efectele şi consecinţele ce decurg din aceasta.

1.3. Administratorul site-ului Prallco.ro (https://prallco.ro/) îşi rezervă dreptul de a face modificări în orice moment asupra conţinutului acestui acord/site, fără notificarea prealabilă a persoanelor care îl utilizează, denumite în continuare Utilizatori. Utilizatorii vor avea acces permanent la termenii şi condiţiile de utilizare a serviciilor, pentru a le putea consulta în orice moment.

Drepturi de autor

2.1. Conţinutul site-ului https://prallco.ro/ (imagini, texte şi alte date) este proprietatea S.C. PRALLCO SISTEME S.R.L.. Acesta nu poate fi reprodus, transmis sau utilizat în alte scopuri decât cele permise legal. Extragerea oricăror informaţii de pe site urmată de orice utilizare în scop comercial care depăşeşte sfera copiei private reglementate de lege, fără acordul Comerciantului, se pedepseşte conform legilor în vigoare.

Accesul la site

Comerciantul garantează utilizatorului acces limitat, în interes personal, pe acest site şi nu îi conferă dreptul de a descărca sau de a modifica parţial sau integral site-ul, de a reproduce parţial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul în orice altă manieră, în scopuri comerciale sau contrare intereselor S.C. PRALLCO, fără acordul scris al acesteia.

Plata şi livrarea produselor

Prin card de credit emis de Banca Transilvania  (Programul Star BT)

Acum e mai usor sa-ti cumperi tot ce iti doresti cu cardul STAR de la Banca Transilvania.

Ti-ai ales produsul dorit? Cu cardul STAR poti sa platesti in X RATE fara dobanda.

Sunt incluse in programul STAR Card  cardurile de cumparaturi:  STAR Forte,  STAR Forte pentru Medici, STAR Gold, Visa Gold BT-Rotary, STAR Platinum,Visa Business Gold Credit Card, Visa Business Silver Credit Card, BT Flying Blue Classic si BT Flying Blue Premium.

Daca nu ai unul dintre cardurile din programul STAR aplica aici ( http://www.starbt.ro/star-forte/?utm_source=afiliat&utm_medium=banner&utm_campaign=siteuri-partenere  ) si platile online devin mai simple ca oricand:

  • Rate fara dobanda  
  • perioada de gratie de pana la 56 de zile
  • comision zero la toate cumparaturile  
  • plati sigure pe internet

 

Intra pe www.starbt.ro si afla toate avantajele programului STAR.

0800 80 2273(CARD) Apel gratuit din orice retea nationala, fixa sau mobila

*8028  Apelabil din orice retea nationala, fixa si mobila

0264.594.337  Apelabil din orice retea, inclusiv international

 

Prin card de credit emis de BRD Finance

Uita de timpul petrecut in trafic si de aglomeratia din magazine ! Prin cardurile BRD Finance planurile prind viata direct din confortul casei tale, cu doar un click :

-        alegi produsele dorite

-        alegi optiunea de plata  potrivita  nevoilor tale si platesti rapid si in deplina siguranta : 

a)     plata cu perioada de gratie de pana la 47 de zile :  0% dobanda pe parcursul perioadei de gratie,  0% comision pentru tranzactia efectuata.

b)     plata in rate cu 0% dobanda, alegand  durata  de rambursare potrivita bugetului tau si beneficiind de 0% comision pentru tranzactia efectuata.

Consulta detalii complete despre cardurile BRD Finance participante si  optiunile de plata, precum si  exemple reprezentative de rambursare, pe www.brdfinance.ro.


 Prin card de credit emis de Alpha Bank

Optiunea de plata in rate cu 0% dobanda prin cardul tau de credit de la Alpha Bank (AlphaCard Visa Credit, AlphaCard Visa Gold si Alpha MasterCard Credit)

Acest serviciu oferit de Alpha Bank permite detinatorilor de carduri de credit in lei emise de banca sa beneficieze de o solutie de plata in rate flexibila pentru bunurile/serviciile achizitionate cu cardurile de credit de la comerciantii afiliati acestui serviciu.

·         Confortabil - Tot ce trebuie sa faci este sa selectezi numarul de rate  in care doresti sa rambursezi contravaloarea comenzii. Tranzactia se va efectua in numarul de rate ales de tine exact la momentul efectuarii platii;

·         Convenabil - Pentru a beneficia de 0% dobanda, trebuie sa platesti lunar rata aferenta, egala cu costul bunurilor impartit la numarul de luni ales pentru plata. Daca sunt efectuate si alte tipuri de tranzactii, este necesara plata in intregime a sumei lunare datorate pentru a beneficia de dobanda 0%;

·         Flexibil - Poti alege plata in rate ori de cate ori doresti in limita liniei de credit aferenta cardului tau. Pe masura ce rambursezi ratele lunare, sumele rambursate devin din nou disponibile pe contul tau de card;

·         Accesibil - Esti liber sa folosesti oricand plata in rate in orice magazin partener; ai libertatea sa alegi numarul de rate care ti se potriveste cel mai bine;

·         Transparent - Extrasul de cont de card emis lunar iti va arata de fiecare data ce rata trebuie sa platesti pentru luna curenta si suma ratelor viitoare ramase de platit.

 

Prin credit card emis de Garanti BBVA

Bonus Card de la Garanti BBVA îţi oferă posibilitatea de a face cumpărături în x rate fără dobândă*

În plus, cu cât vei utiliza mai mult Bonus Card pentru plățile tale, cu atât vei acumula mai mult bonus. Fiecare punct de bonus valorează 1 RON si poate fi utilizat la tranzactiile viitoare.

Cu Bonus Card, poţi face cumpărături online extra-sigure, având la dispoziţie un extra-filtru de securitate: 3D Secure. Acesta îţi permite să confirmi toate plăţile efectuate online, printr-un cod de securitate primit pe telefonul tău. Pentru orice tranzacție online primești notificare SMS. Astfel, știi mereu ce sume se tranzacționează cu cardul tău.

Nu ai încă Bonus Card? Aplică direct online pe bonuscard.ro sau sună la Serviciul de Relaţii Clienți la numerele de telefon: 0800 80 1234 si (+40 21) 200 9494 (număr cu tarif normal, apelabil din orice reţea de telefonie).

*pentru plata integrală a datoriei curente”


Prin card de credit emis de First Bank

Anul acesta se poarta cumparaturile fara griji!

Plateste prin cardul tau de credit pe website prallco.ro si poti beneficia de  rate fara dobanda!

Daca esti posesorul unui card de credit emis de First Bank pentru persoane fizice sau persoane juridice poti solicita plata in rate direct online la magazinele afilitate serviciului „Eu Platesc”. Tipurile de carduri de credit emise de First Bank sub sigla Visa si participante la acest program sunt:

  • Visa Franklin
  • Visa Exclusive Gold
  • Visa Business Standard
  • Visa Business Gold

Pentru a plati online cu cardul in rate trebuie sa:

* Alegi optiunea de plata "Online prin card bancar”

* Introduci datele cardului

* Specifici numarul de rate dorit.

Platile online se efectueaza prin intermediul sistemului "3-D Secure" furnizat de  Visa care asigura tranzactiilor on-line un nivel sporit de securitate.

Aplica acum pentru un card de cumparaturi First Bank pe https://www.firstbank.ro/ sau contacteaza-ne la 021 303 69 69!


Online cu card bancar prin EuPlatesc (Visa/Maestro/Mastercard).

In cazul optiunii de plata " Online prin card bancar " veti fi redirectionat catre pagina securizata a procesatorului de plati unde veti completa un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra.

 - Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro) se efectuaeaza prin intermediul sistemului "3-D Secure" dezvoltat de organizatiile de carduri Visa/MasterCard si care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca al celor realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.

 - "3-D Secure" asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului virtual.

Important de stiut! - Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision de la detinatorul de card!

In plus, pentru mai multe detalii cu privire la implementare platii in rate, va rog sa contactati euplatesc.ro : sales@europayment.services


Returnarea produselor achiziţionate

3.1. Consumatorul beneficiază de o perioadă de 15 zile calendaristice (din momentul în care intraţi dvs. sau o parte terţă indicată de dvs., alta decât transportatorul, în posesia fizică a produselor) pentru a returna produsul cumpărat.

3.2. În cazul unui retur, în maxim 14 zile de la intrarea coletului în posesia Comerciantului, acesta se obligă să returneze banii Consumatorului.

3.3. Dacă produsul este defect din fabrică şi se considera a fi responsabil pentru aceasta Comerciantul, acesta acoperă taxele de transport pentru retur.

3.4. În cazul în care produsul nu prezintă nicio defecţiune din fabrică, iar Consumatorul doreşte returnarea lui din alte motive (în termen de 15 zile de la intrarea în posesia fizică a produselor), acesta se obligă să suporte taxele de transport pentru retur.

Atenţie!

Pentru returnarea oricărui produs achiziţionat de pe site-ul https://prallco.ro/, indiferent de motivul acesteia, se va completa un formular accesibil pe site-ul Comerciantului (aici).

Nu se acceptă retururi, fără completarea unui formular în prealabil!

Pentru mai multe detalii privind returnarea produselor achiziţionate, vă rugăm să ne contactaţi prin intermediul formularului dedicat de contact sau la adresa de email contact@prallco.ro.

Dispute şi conflicte

În cazul în care aveţi o nemulţumire în legătura cu produsele sau serviciile oferite de Comerciant, vă rugăm să ne adresaţi un e-mail pe adresa: contact@prallco.ro

Orice conflict apărut între Consumator şi Comerciant se încearcă a fi rezolvat pe cale amiabilă, prin înţelegere între cele două părţi. În cazul în care conflictul nu s-a soluţionat pe cale amiabilă, competenţa revine instanţelor de judecată române, conform legislaţiei în vigoare.


Alţi termeni

4.1. Toate preturile şi toate costurile din cadrul site-ului se vor exprima în RON şi vor include TVA (19%).

4.2. Consumatorul acceptă faptul că între caracteristicile produsului şi cele evidenţiate prin poza acestuia pot exista diferenţe de dimensiune, formă, culoare, strălucire, reflexie etc.

4.3. Atunci cand dintr-o eroare informatica aparuta in functionalitatea platformei, preturile sunt eronate pe site, comanda nu se poate onora.  

Fraudă

5.1. În scopul accesării şi utilizării anumitor secţiuni ale website-ului poate fi necesară crearea unui cont personal. Prin prezenta declaraţi că vă asumaţi integral responsabilitatea pentru toate şi oricare dintre activităţile realizate prin intermediul contului pe care îl deschideţi pe website şi, în consecinţă, vă sfătuim să asiguraţi securitatea parolei contului sau a altor date de acces. În cazul în care securitatea contului pe care îl deţineţi este compromisă, trebuie să anunţaţi imediat administratorul site-ului. Prallco.ro (https://prallco.ro/) nu este responsabil pentru daunele care vă sunt cauzate sau care sunt cauzate terţilor de orice fel, prin utilizarea neautorizată a contului.

Drept aplicabil

Prin folosirea site-ului Prallco.ro (https://prallco.ro/), utilizatorul se declară de acord asupra faptului că legile române vor guverna Termenii şi condiţiile de utilizare şi orice dispută de orice fel care ar putea să apară între utilizatori şi administratorii Prallco.ro (https://prallco.ro/) sau asociaţii/partenerii/afiliaţii acestuia. În cazul unor eventuale conflicte se va încerca mai întâi rezolvarea acestora pe cale amiabilă, iar dacă rezolvarea pe cale amiabilă nu va fi posibilă, conflictul va fi soluţionat în instanţă, în conformitate cu legile române în vigoare.

Disponibilitatea serviciului

Administratorul Prallco.ro (https://prallco.ro/) îşi rezervă dreptul de a modifica structura şi interfaţa oricărei pagini sau subpagini a site-ului Prallco.ro (https://prallco.ro/) în orice moment şi la orice interval de timp liber ales, având dreptul de a întrerupe temporar sau permanent, parţial sau în totalitate serviciile puse la dispoziţia publicului prin intermediul acestui website fără vreo notificare prealabilă individuală sau generală.

Dacă aveţi întrebări sau nelămuriri în legătură cu aceşti termeni de utilizare, nu ezitaţi să ne contactaţi prin intermediul formularului dedicat de contact sau la adresa de email contact@prallco.ro

Actualizat: 06 noiembrie 2020